Téglafelület:
Szennyezetten  
< >   Tisztítva, antikolva     (egeret a képre!)


 Mobilhomokszoras.hu a Mobil Homok Team Kft. honlapja

Használt téglából épített kerítést, pincét, burkolatot, de elégedetlen?

Túlzottan szennyezett, malteros a felület? Vagy netán fugázáskor összekenték a kőművesek?

Mégis tiszta, mutatós, élénk színű felületet szeretne?

Válassza homokszórásos felülettisztítási szolgáltatásunkat!

Tisztelt Látogató!

   Technológiánkkal szinte tökéletes minőségben tudjuk eltávolítani a bontott tégla felületekről, legyen az bontott tégla fal, kerítés, pince, vagy szeletelt tégla burkolat, stb. a gyakorlatban előforduló szennyeződéseket, úgy mint malter, mész, festék és egyéb anyagmaradványokat. A homokszórás teljesen leköveti a felület bemélyedéseit és kiemelkedéseit annak stuktúráját megőrizve maradványoktól mentes élénkebb színű felületet eredményez. Kiemeli a téglák apró repedéseit finoman koptatva a felületet esztétikus, antikolt, szinte teljesen tiszta felületet eredményez.

    A homokszórás mobil szabadsugaras homokszóró berendezéssel történik. Az eljárás hasonló a magasnyomású mosáshoz, de ez esetben a tisztítást víz helyett magas kinetikus energiával rendelkező homokszemcsék végzik a szennyeződéssel való találkozásukkor. A homokszórás jó minőségű téglában, és szakszerűen kivitelezett fugázásban nem tesz kárt, még a vékonyan szeletelt tégla fugázása, illetve a felület sem sérül, csupán mattítja, érdesíti azt .

Bontott tégla kerítés, fal, pince, mennnyezet, bontott tégla burkolat és egyéb tégla tisztítás fotók a tisztítást megelőző és az azt követő állapotról honlapunk referenciák oldalán:

Tovább a referenciák oldalra = > 

Mobil Homok Team Kft.

+36-30 / 413-8697

Homokszórás, homokfúvás az ország egész területén mobil homokszóró berendezéssel!

Rugalmas, gyors, precíz kivitelezés!

Partnerlink: Szeletelt tégla, esztétikus téglafelületek kialakításához, és antik építőanyagok .

Vissza a főoldalra = > mobilhomokszoras.hu